fbpx

ZAKELIJK

Zakelijk bestellen

Harde werkers moeten natuurlijk goed eten. Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden voor bedrijven. Ook voor bijeenkomsten of vergaderingen is het mogelijk om bij ons te bestellen. Bestel producten van de kaart of kies voor een van onze assortiboxen! Deze boxen bestaan uit kleine, gevarieerd belegde, broodjes. Deze hebben een formaat van 1/4 stokbrood en zijn dus ideaal om met een groep te delen. De minimale afname is 10 stuks.
Stuur een e-mail naar bestellingen@thefoodstationhelmond.nl met daarin de bestelling die je wilt plaatsen, het afleveradres, het tijdstip waarop je de bestelling wilt ontvangen en het factuuradres. Wij reageren altijd met een bevestiging en zorgen ervoor dat jullie op tijd kunnen genieten van een heerlijke lunch!

De assortiboxen kun je altijd aanvullen, vraag gerust naar de mogelijkheden! Wij bieden onder andere:
worstenbroodjes – croissants – krentenbollen – verse jus – verse melk – smoothies

Voordelen:
– Gratis bezorging voor bedrijven binnen Helmond
– Bestellen op factuur mogelijk
– Geserveerd op schaal
– Altijd direct en persoonlijk contact

*Dieetwensen? Geef het aan ons door, wij houden hier rekening mee en verpakken de speciale broodjes afzonderlijk in. Bijvoorbeeld allergieën, vega(n) of halal.

Basis box-€2,75

Kies voor deze box als je een eenvoudige maar lekkere lunch verzorgd wilt hebben. Een mix van witte en bruine broodjes die rijkelijk worden belegd met kaas, kipfilet en ham met frisse garnering.

Wij adviseren om uit te gaan van 3 à 4 broodjes per persoon.

LUNCH TO GO

Je medewerkers verassen met een lekkere lunch voor onderweg? Kies dan voor onze lunchtasjes!
De lunchtassen worden vers bereid en ingepakt zodat er tussen de middag lekker gezond en verantwoord gegeten kan worden.

We bieden hier drie verschillende soorten in aan, de standaard tas wordt het meest gekozen en bevat voor ieder wat wils!

 

GREEN box-€3,25

Speciaal voor vegetariërs hebben wij de groene box! Heerlijke broodjes zonder vlees of vis, met liefde bereid. Deze broodjes worden belegd met huisgemaakte eiersalade, caprese, brie, oude kaas en geitenkaas. Ook kunnen er vegan broodjes worden toegevoegd zoals hummus met gegrilde groenten of pulled jackfruit met avocado.

Wij adviseren om uit te gaan van 3 à 4 broodjes per persoon.

 

Standaard box-€3,25

In deze box zitten heerlijke broodjes met gevarieerd beleg uit ons eigen assortiment. Wij wisselen dit af zodat je iedere keer verrast wordt met verschillende broodjes. Een mooie mix van wit en bruin brood belegd met vis, vlees en vega. Er zit voor iedereen wat bij, ideaal voor de zakelijke lunch dus!

Wij adviseren om uit te gaan van 3 broodjes per persoon.

 

Zakelijke catering

Mag het een keer wat uitgebreider of wordt het een latertje? We bieden verschillende mogelijkheden voor zakelijke catering. Neem gerust contact op om jullie wensen te bespreken.

 

Deltaweg 6, 5709AC, Helmond

v

0492-320008 - 06 11 50 71 98

l

Info@thefoodstationhelmond.nl