fbpx

CATERING

@thuis, de zaak en events

BEZORGING & Catering

Een gezonde en vooral ook lekkere lunch is natuurlijk een toppertje voor de sfeer en productiviteit op de zaak. Hiervoor bieden we de mogelijkheid om de lunch of een tussendoortje door ons te laten verzorgen. De mogelijkheden variëren van een assortiment aan broodjes tot een uitgebreidere ontbijt of lunch catering met warme gerechten.    

  

Speciale gelegenheden

Voor al jouw speciale gelegenheden bieden wij heerlijke goed gevulde ontbijtboxen aan. Zoek je een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, moeder- of vaderdag of een jubileum, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor feestdagen kun je bij ons terecht voor een lekker ontbijt, brunch of lunch! De inhoud van de box verschilt zodat het iedere keer weer verrast!

  

SMOOTHIES & SAPPEN

De ideale kickstarter voor een energieke dag of een fantastisch tussendoortje om lekker door te kunnen pakken. Met onze mobiele barren maken we gezonde smoothies en verse sappen op locatie.   

HAPJES- & DRANKENCATERING

Een feestje thuis of op de zaak? We ontzorgen je graag!  Met onze mobiele barren voorzien we jouw gasten graag van bieren, fris, wijnen en zelfs cocktails. Daarbij verzorgen we ook graag een lekker hapje gedurende het feest. Zo heb je zelf alle tijd voor je gasten en heb je geen zorgen over alle benodigdheden.