fbpx

senioren super

ONZE POP-UP SENIOREN SUPER

Vanwege de huidige situatie, welke elk moment kan verergeren, willen we graag een uitkomst bieden in de behoefte aan dagelijks essentiële boodschappen voor oudere bewoners in onze omgeving.

Dagelijks zien we deze bewoners op en neer lopen naar de drukke supermarkten met alle bijkomende risico’s. Hiervoor hebben wij de locatie en de mogelijkheid om een gunstiger alternatief te bieden. We bevinden ons op station Helmond Brouwhuis tegenover residentie Brouwhorst en liggen we op de route voor vele andere.

We snappen dat men toch boodschappen zal moeten doen maar dit kan op een minder risicovolle manier. Daarom hebben we onze Food Station omgebouwd tot mini supermarkt met een assortiment aan essentiële producten.

Personen met de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen of door een bekende te laten doen kunnen natuurlijk het beste zo veel mogelijk thuisblijven. Helaas is dit niet voor iedereen een mogelijkheid en hiervoor bieden we graag een beter alternatief. 

HYGIËNE

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

We verhogen de regelmaat van onze gebruikelijke en huidige hygiëne maatregelen zoals het wassen van handen, gebruik van handschoentjes en beperken van contact. We doen hierin liever te veel dan te weinig moeite. Enkele van onze aanvullende maatregelen zijn bijvoorbeeld het desinfecteren van alle contactpunten zoals deurgrepen, meubilair en de pinautomaat.

Onze verkoopruimte is gescheiden van de wachtruimte. Hierdoor kunnen we helpen met zo min mogelijk contact.  

 

 

 

PRODUCTEN

We hebben een assortiment van essentiële boodschappen. Mist er toch iets belangrijks doen we ons best om het te regelen. Zelfs voor 1x.

In ons aanbod kiezen we zo veel mogelijk voor zo veilig mogelijk verpakte producten. Zo bieden we bijvoorbeeld zo veel mogelijk ingevroren groentes en fruit. Verse onverpakte groente en fruit kennen namelijk veel directe contactmomenten welke deze producten risicovoller maken. 

 

 

 

”NON PROFIT”

Om in deze tijden de lampen aan te houden en deze situatie te kunnen faciliteren berekenen we een toeslag van 10% over het totaalbedrag van elke aankoop. De prijzen van de producten zijn verder gelijk aan de prijzen in de groothandel. Hier kopen wij onze producten in aangezien daar meer ruimte is om zo veilig mogelijk onze inkopen te doen.

We willen onze extra tijd graag inzetten om te helpen waar (en zo lang) dat mogelijk is.   

 

 

DOElgroep

We kunnen natuurlijk niet anders zeggen dan dat iedereen welkom is. Wel willen we vragen om de kwetsbaardere bewoners op leeftijd de ruimte te bieden om in een rustige en zo veilig mogelijke omgeving hun essentiële boodschappen te laten doen.

Gezien de beperkte ruimte willen we het maximaal aantal personen binnen beperken tot 10 personen. Het is mogelijk om vooraf door te geven wat nodig is zodat we dit van te voren klaar kunnen zetten. Zo versnellen we het doen van de boodschappen en kunnen meer personen profiteren. Daarbij zijn we zoals altijd van 07:00 tot 18:00 geopend.